26691
Book
In basket
Kuchnia domowa bez glutenu, pszenicy i nabiału / Antoinette Savill ; przełożyła Katarzyna Skawran. - Warszawa : RM, 2015. - 192 strony, [30] stron tablic : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
W tym poradniku znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata, dobre na śniadanie, obiad i kolację, na przekąskę w ciągu dnia i na deser. Masz do wyboru zupy, sosy, lasagne, zapiekanki rybne, makaronowe i wiejskie, burgery, babeczki, sernik, szarlotka, a także quiche, pitty i puddingi. Nie zabrakło tu również przepisów na specjalne okazje - na przyjęcia, urodziny i Boże Narodzenie.
Availability:
Sieraków Wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again